Mijn favorieten

Aankoop

Emotie speelt vaak een grote rol bij het kopen van een woning. Als het ‘liefde op het eerste gezicht’ is, hoort daar niet zelden ook een roze bril bij. Dan is het handig als iemand objectief en oplettend met u meekijkt. De Interim Makelaar heeft alles in huis om u deskundig te kunnen adviseren.

Onze zeer persoonlijke dienstverlening begint met een oriënterend gesprek. Samen zetten we uw woonwensen op een rij en we nemen het actuele woningaanbod met u door. We maken een duidelijk kostenplaatje voor u. Bij De Interim Makelaar komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Als wij uw aankoop mogen begeleiden, dan ziet dat traject er ongeveer als volgt uit:

* Wij houden u dagelijks op de hoogte van nieuw woningaanbod.

* Als u een door ons geselecteerd pand wilt bezichtigen, maken wij een afspraak met de verkoper. Uiteraard zijn wij aanwezig bij een bezichtiging en evalueren we deze naderhand met u.

* Wij informeren u over de waarde van de woning. Ook attenderen we u op bouwkundige en juridische aspecten, toekomstige ontwikkelingen (bijv. bestemmingsplannen) en omgevingsfactoren (bijv. bodemverontreiniging).

* Wij brengen namens u een bod uit en behartigen uw belangen tijdens de onderhandelingen. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij voor u een optimaal resultaat bereiken.

* We zorgen ervoor dat afspraken op een juridisch correcte wijze worden vastgelegd.

* We staan u terzijde bij de oplevering van de woning en de overdracht bij de notaris.

* Zijn er na het transport nog onverwachte problemen, dan kunt u rekenen op onze deskundige hulp bij het oplossen daarvan.­