Mijn favorieten

Verkoop

Voordat het bordje ‘Te koop’ in de tuin kan, moeten er heel wat stappen gezet worden. De Interim Makelaar kan u in alle fasen van dat traject deskundig begeleiden en adviseren.

Onze zeer persoonlijke dienstverlening begint met een oriënterend gesprek. Samen zetten we uw wensen op een rij en vertellen we wat wij hierin voor u kunnen betekenen. We maken een duidelijk kostenplaatje voor u. Bij De Interim Makelaar komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Als wij u bij de verkoop van uw woning mogen begeleiden, ziet dat traject er ongeveer als volgt uit:

* We bepalen samen een reële vraagprijs. Dat luistert nauw: een te hoge vraagprijs schrikt kopers af, een te lage vraagprijs leidt tot een te lage opbrengst. Dankzij onze kennis van de markt kunnen wij goed inschatten wat u voor de woning kunt vragen.

* We bepalen samen hoe we uw woning in de markt gaan zetten. Natuurlijk willen we dat uw huis opvalt tussen de vele andere te koop aangeboden objecten. De Interim Makelaar is creatief in het bedenken van persoonlijke presentaties. Onze tuinborden en 3D-raamborden vallen op zonder schreeuwerig te zijn. Veelgeroemd zijn onze kleurige verkoopbrochures, die een goed beeld geven van de woning en de omgeving. Ook via het internet, advertenties en collega-makelaars brengen we uw aanbod onder de aandacht.

* Zodra de potentiële kopers zich melden, maken wij in overleg met u afspraken voor bezichtigingen. Namens u voeren wij de onderhandelingen. Als de koop wordt gesloten, leggen wij de gemaakte afspraken goed vast.

* Wij dragen zorg voor het opstellen van een juridisch juiste koopakte en de ondertekening daarvan. Daarna gaan we samen naar de notaris voor de notariële overdracht. Voordien inspecteren we de woning en nemen we de meterstanden op.

* Zijn er na het transport nog onverwachte problemen, dan kunt u rekenen op onze deskundige hulp bij het oplossen daarvan.